sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

If you don't believe, you won't succeed

Tähän viikkoon on mahtunut maastoilua kyllästymiseen asti. Maastakäsin työskentely on jäänyt vähemmälle viimeaikoina, joten keskityimme tänään pelkästään siihen. Tarkoituksena oli juoksuttaa aluksi pöllövirtoja pois, mutta kotikentällä oli liikaa lunta siihen touhuun. Ruvettiin suoraan hommiin aluksi liinassa ja lopuksi ilman. Alkuun silitin ponia koulupiiskalla joka puolelta ja kehuin kun ei reagoinut mitekään. Niin se hakattu otus on vaan oppinut luottamaan ihmiseen :) Seurasi, pysähtyi ja peruutti kivasti pyynnöstä ja kehuin heti kun teki edes sinnepäin. Otettiin ihan rennosti, joten poni sai piehtaroida ja päästellä välillä.
Olette linkittäneet tosi kivoja blogeja ja jokainen on saanut tähän mennessä uuden lukijan. Linkittäkää rohkeasti edelliseen postaukseen lisää ja kokoan top 5 listan viimeistään tiistaina :) Huomenna käydään tutkimassa missä kunnossa naapurin kenttä on. Luvassa on taivuttelua ja perusratsastusta jos pohja sen sallii.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin kenttä kamalassa kunnossa :/ Yritin eilen siellä ratsastaa, mutta ei siitä tullut mitään..
    Oispa jo kesä!

    VastaaPoista
  2. No eikai! Ärsyttää kun lukion loppumisen ansiosta olisi energiaa ja aikaa tuupata kunnolla, mutta keli ei sitten salli. argh :/

    VastaaPoista