torstai 12. huhtikuuta 2012

Liikaa maastoilua

Molemmat kentät  ovat edelleen ihan kauheassa kunnossa ja maastossa on tullut pyörittyä liikaa. Välillä satulan kanssa ja välillä itsemurhahakuisesti ilman. Kalle meinaa nimittäin olla turhan säpäkkä ilman satulaa mentäessä ja kuskin lihakset joutuvat koville. Ponilla ainakin on kivaa jos ei muuta. :D Ollaan kuitenkin innostuttu tekemään vähän koulujuttujakin maastossa ja suosikkeina ovat olleet avot ja sulut. Pikkuhiljaa rupeaa himottamaan kunnon koulutuuppaaminen ja hyppääminen. Pitää toivoa, ettei tarvitsisi maastoilla enään montaa päivää ja saisi tän bloginkin herätettyä kunnolla henkiin. Muutama uusikin lukija on tainnut ilmestyä, joten tervetuloa!

Tämän viikonlopun koulukisat jäävät valitettavasti välistä kyytiongelmien takia. Meidän autolla ei uskalla lähteä vetämään koppia ennenkun tiet ovat kokonaan sulaneet. Kisakauden kunnollinen aloittaminen siis viivästyy muutamalla viikolla. Tuomas valmentaisi taas loppukuusta polleparkissa, joten sinne yritetään tähdätä jos ei kilpailemaan vielä päästä. Pakko saada esterutiinia alle, koska kesä on nopeammin kuin tajuaakaan.


Oikeasta laidasta löytyy kysely, joten kipinkapin vastaamaan. Yritin taiteilla ulkoasua keväisemmäksi, mutta motivaatio loppui kesken kaiken. Muutan paremmaksi kun saan lisää motivaatiota.

3 kommenttia:

 1. Voi höh noi peruuntuneet koulukisat :/ Niistä olisi ollut kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me väkisin ainakin yhdet koulukisat tällä kaudella mennään, joten ei hätää :D

   Poista
  2. Hienoa hienoa! Jään odottelemaan siis niitä :D

   Poista