maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vihdoin kentälle!

Tänään tapahtui se mitä on tullut odotettua lähes 2 viikkoa. Puhelimeen ilmestyi tekstiviesti, jonka mukaan kenttä on jo käyntikunnossa. Saattaa kuullostaa oudolta, mutta olin ihan fiiliksissä pelkästään mahdollisuudesta päästä tuuppaamaan käynnissä. Suunnattiin siis naapuriin pitkästä aikaan jumppailemaan.

Huomasin heti alusta asti ponin olevan tosi jumissa oikeaan kierrokseen. Jumpattiin kylkeä auki väistämällä ympyrällä takaosaa välillä sisälle ja välillä ulos. Tein myös ylitaivutuksia ja Kalle vertyi mukavaksi yllättävän nopeasti. Innostuin hiomaan paljon meille vaikeita asioita, eli suoraan menoa ilman uran antamaa tukea ja siirtymisissä rentona pysymistä. Ei tarvinnut kuin kymmenisen minuuttia keskittyä kunnolla kun homma alkoikin jo sujumaan. Keskellä kenttää oli senverran kuivaa, että otin pari ravisiirtymistä ihan vain ponin mielenkiinnon säilyttämiseksi. Viihdyttiin hommissa melkein 1,5h! Kuvaajaa ei valitettavasti ollut, joten muutama vanhempi kuva saa tuurata.
Senverran muita juttuja, että BS arpoo blogissaan.  Olen heidän touhujaan seuraillu jo jonkin aikaa ja Pica on tosi hieno lämpönen. Käykää ihmeessä kurkkaamassa :)

4 kommenttia:

 1. Sulla on todella näpsäkän näköinen lämpönen, hienoa työtä olet tehnyt sen kanssa! :) Tulee vähän mieleen oma lämpönen, mutta ihan noin pitkällä ei sen kanssa vielä olla. Liityn kyllä ehdottomasti lukijaksi! :)
  Tsekkaa mun blogi, jos kiinnostaa http://ablemajor.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äärimmäisen piristävästä kommentista :) Hei sun ja Majurin touhuja olenkin seurannut youtubessa ja kiva, että teilläkin on blogi! Sait ehdottomasti uuden lukijan :p

   Poista
 2. Kentälle on kyllä ihana päästä taas ratsastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) Mu sisäinen tuuppari taas heräilee henkiin :D

   Poista