sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Varustepostaus osa 1

Varusteita kuvatessani tajusin taas miten paljon tavaraa on päässyt kertymään. Toteutan varustepostauksen kahdessa tai jopa kolmessa osassa. Tähän ekaan osaan tungen varusteet, joita tarvitaan ratsastamiseen.


Koulusatulana meilä toimii Wintecin pro dressage. On ollut ihan huippusatula, vaikka en synteettisistä ennen pahemmin välittänyt. Vyönä ja jalustinhihnoina Wintecin jotkut omat. Huopa Eskadronin. 

 Koulupenkin huovat seuraavaksi. Oma lemppari on Showmasterin

 Eskadron
Kisahuopa Horze

Estesatula on myös Wintecin. Malli on pro jump ja sai kyllä rakastumaan synteettisiin satuloihin. Maailman paras penkki istua. Hypätessä käytän panssaria, joka on merkiltään Claridge House. Jalustinhihnat ovat samanmerkkiset ja jalustimet ovat toistaiseksi perus turvajalustimet. Maastoillessa käytän tuota tosi likaista tavisvyötä ja huopa on Treadstonen flättäri. Romaani on Mattesin edestä kohottava.
 Estehuovista lemppari on ehdottomasti tää Equilinen flättäri. Käytetään kisoissa.
 Dyon
 Horze
Eskadron

 Suitsia meillä on kahdet. Nää on perus Hööksin ja kuolaimina kuparirollerit. Käytän vaan maastossa.
 Rintaremmimartingaali pikalukoilla. Käytän kun hyppään.
Hööksin halppissuitset. Kuolaimina kolmipalat ja käytän lähes aina.

Hypätessä käytän näitä suojia. Merkkinä toimii Eskadron.

Maastossa eteen tulee nämä ja taakse Eskadronin ylläolevat hivarit.

Ratsastaessa saattaa tassuihin eksyä pintelit, mutta en millään jaksanut niitä kuvata. Ratsastan tosi vähän apuohjilla, mutta meillä on gramaannit jos tarve vaatii.

2 kommenttia:

 1. Tämä oli tosi kiva postaus! Itse olen ajatellut toteuttaa samalla tavalal (vihdoin ja viimein) kunnollisen varustepostauksen, johon kaivaisin kaikki meidän tavarat.. mutta kun niitä on niin paljon, niin homma on kaatunut aina siihen. Eikä asiaa helpota se, että tavarat on säilytyksessä vähän joka puolella, niin niitä saisi ensin kaivella jonkun aikaa piiloistansa. :D

  Meillä on satulan hankinta edessä, kunhan uusi hevonen tulee sitten joulukuussa. Tarkoitus olisi sitä käydä ennen sitä jo vähän kytistelemässä kenties satuloiden kera, että saisi vähän osviittaa siitä millaista satulaa etsiä. Ajattelin myös kysyä kyseisen tallin pitäjältä, jos joitakin hänen satuloitaan voisi kokeilla hevoselle, niin jos löytyisi sopiva niin voisin sitten ostaa samanlaisen suoraan eikä tarvitsisi kutsua tänne satulasovittajaa, kuten Noisun kanssa tehtiin. Kun tätäkään ammattilaista ei aina välttämättä saa just silloin käymään ja sovittamaan, kun se tarvis olis.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin ääni tulee ehdottomasti synteettiselle satulalle! Ennen tota mun estesatulaa olin ihan varma, ettei mulle sellaista ikinä tule ja en meinannut suostua edes kokeilemaan. Selkään päästyäni en meinannut haluta alas :D Ja parasta siinä on se, koska oon tosi laiska putsaamaan varusteita ja tota ei tarvii pahemmin huoltaa :)

   Poista