keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Top 5

Selasin kaikki 20 blogia läpi ja jokainen oli omalla tavallaan kiinnostava. Kaikki saivat uuden lukijan. Mietin pääni puhki top viittä, mutta tässä se nyt olisi. Yllätyin positiivisesti miten hienoja lämminverisiä teillä on ja miten moni "tavallisen" hevosen omistaja lukee meidän touhuilua.

http://prettydestiny.blogspot.com/

Iinan blogi nousi tälläkertaa ykköseksi. Muistan nuorempana kun seurasin Iinan ja silloisen lämpösen Diavolo Piccolon videoita youtubesta ja kadehdin tuleeko minusta ja Kallesta ikinä tuollaista parivaljakkoa. Nyt blogin myötä pääsen taas seuraamaan touhuja toisen otuksen, Dessin kanssa.

Ihastuin Lotan turboruuna Miniin. Energinen nyffi sulatti lempeellä katsellaan. Parivaljakkona oikein toimiva ja innolla odotan aina uutta postausta ja mitä Mini seuraavaksi keksii. Tosi kivanoloista menoa ja tämä blogi oikeutti Lotalle sijan 2.
Oih Pica on niin komea! Blogi ei ole uusi tuttavuus linkittämisen myötä, vaan olen sitä jo seuraillut pidemmän aikaa. Tosi upea amerikkailainen pikkuheppa. Mielenkiinnolla jään odottamaan miten paljon blogin parvaljakosta kuullaan vielä.

 Neljännelle sijalle kapusi Laura eestinhevosensa ja shetlanninponinsa kanssa. Ensimmäisenä silmään osui selkeä ulkoasu ja kuvapainotteiset postaukset. Pidemmälle lukiessani Aatu vaikutti oikein mukavalta otukselta ja parivaljakko tasapainoiselta.
Top viiteen mahtui vielä Kallen siskopuolesta kertova blogi! Samanlaista katsetta havaittavissa kuin omalla otuksella. Mielenkiinnon herätti monipuolinen harrastaminen lämminveristen kanssa. Hienoa miten ponit pääsevät säännöllisesti myös kärryjen eteen ja kuvista päätellen nauttivat siitä suunnattomasti. Tsemppiä jatkoon!
Tuomari oli helposti lahjottavissa, joten joukkoon mahtui myös jokeri. (Kröhöm) Pikkusiskon blogi, joka kertoo islannihevosilla ratsastamisesta ja mahdollisesti myös kisaamisesta. Taitaa pari karvapalloa olla minishettiksiäkin.

8 kommenttia:

 1. Hih, Mini on todellakin turboruuna! Ei sitä 19-vuotiaaksi uskoisi:) Kiva, että tykkäät meidän blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan uskois :P Toivottavasti Kalle on yhtä pirteä kun vanhenee.

   Poista
 2. kääks, että ihan top viitoseen päästiin! kiva että blogi maittoi ;)

  VastaaPoista
 3. Vau, mekin päästiin listalle! :)

  VastaaPoista
 4. Ohooo jee päästiin listoille, kiitoksii tästä! :)))

  VastaaPoista