torstai 24. toukokuuta 2012

Haaste

Tarz oli blogissaan nakittanut haasteen, joten kiitos siitä ja tässä kysymyksiin vastaukset!

1. Millainen on/oli elämäsi hevonen?

Tähän helppo vastaus on tietenkin Kalle. Ponista voisin kirjoittaa vaikka romaanin aiheesta, miksi se on niin paras, mutta mieleen juolahti myös eräs toinen hevonen. Rakas kesämieheni  Sulo.  Kuopiossa ollessani Kallen kanssa estevalmennuksessa kiinnitin huomion imppaavaan ja happaman näköiseen ruunaan. Kauhea hinku oli päästä kyytiin ja sainkin Sulon pienryhmätunnille. Voi miten happaman otuksen ilme muuttuikaan kun kentälle nousi esteet. Kiiton tämän mahtavan otuksen olen mennyt rataa 110-120cm tasolla, vaikka olen maailman estekammoisin ihminen. Rakkautta kestikin vain 4 kesää, kunnes Sulo myytiin eteenpäin. Lämmöllä muistelen :)
2. Suosikki blogisi?

Luen tällähetkellä tosi montaa blogia. Mukaan mahtuu hevosaiheisia, lifestyleä ja kaikkea siltä väliltä! En oikein osaa rajata niitä parhaimpia, mutta tässä 3 ihan erityyppistä.

* Sannin ja Patun elämää

Säde on tosi taitava ratsastaja ja odotan aina innolla uusia postauksia :) En nyt mainostamaan kauheasti ala, mutta jos kiinnostaa valmentautuminen ja siisti ratsastustyyli niin käykää ihmeessä kurkkaamassa!

* Picture Puttonen

Mikon blogin takia taisin tehdä tunnukset tänne. Ihan älyttömän lahjakas kuvaaja ja upeita kuvia! Ensimmäinen blogi mitä aloin lukemaan. :)

* Take a trip and fall into glitter

Lifestyleblogeista valitsin tienkin Fiian blogin. Pirteä pieni punapää ja voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, ettei ton tytön kanssa ole ikinä tylsää.

3. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Hui mikä kysymys. Tykkään elää päivä kerrallaan, mutta jos pitää ajatella tulevaisuutta niin toivottavasti olen viiden vuoden kuluttua opiskelemassa kohti unelma-ammattiani :) 


4. Mottosi?

Ei mulla oo :(


5. Lempivärisi?

Sähkönsininen ehdottomasti!


6. Kuva, joka on jäänyt mieleesi?


7. Mitä arvostat elämässä?

Rakkautta, lojaalisuutta, perhettä, ystäviä ja terveyttä.


8. Mitä harrastat?

Ratsastus on toki se "aikaavievin", mutta hyvänä kakkosena musiikki. Jäänyt nyt vähän vähemmälle, mutta eiköhän tää taas tästä kun saa porukkaa kasaan :)

9. Kesän 2012 suunnitelmat?

Ratsastusta, töitä ja kavereita! Siihen saa kesän kulumaan aika näppärästi.
 
10. Neljä positiivisinta asiaa sinussa?

Elämänasenne, vahva luonne, positiivinen ajattelutapa ja tykkään mun pitkistä jaloista :D

11. Mikä on mielestäsi tärkeää bloggaamisessa?

Tätä ei saa ottaa liian vakavasti :) Mä ainakin bloggaan ihan harrastuspohjalta ja blogin pitäminen ei saa viedä liikaa aikaa kaikelta muulta! Mukava harrastus jos ei mene liiallisuuksiin.


Anteeksi laiskuuteni, mutta en jaksa haastaa ketään :( Jokainen joka haluaa tän tehdä niin hophop!
 

2 kommenttia:

  1. Oho, sua ei ihan heti uskois estekammoiseksi! :D Itsellä hirvittää jo 80--> olevat esteet, vaikka hirveästi tykkäänkin hypätä.. :D Saa nähdä uskaltaako sitä ikinä hypätä mitään kasikymppiä korkeampaa ratana ainakaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin muakin hirvittää yli 80cm :D Jotenkin aina vaan pakotan itteni hyppäämään ja Kalle onneks hoitaa homman kotiin vaikka oonkin ihan kauhusta kankeana :)

      Poista