maanantai 21. toukokuuta 2012

Takaosakäännöksiä ja seisova pöytä

Pakko hehkuttaa heti tähän alkuun, että löysin lenkillä ollessani ihan älyttömän luonnon maastoesteradan. Hyväpohjaisella polulla noin 10 matalahkoa estettä, mutta niistä lisää huomenna! Lisäksi innostuin päivittämään Kallen ja mun välilehdet, joten käykääpä kurkkaamassa.

Tajusin tänään harjatessani ponia, ettei olla työstetty takaosakäännöksiä varmaan vuoteen, joten panostimme niihin tänään. Laitoin oikein radion kentän laidalle ja tuuppailin pitbullin tahtiin. Alkuverkassa hain heti ryhdikkyyttä ja takaosaa alle, että lopputunti sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Kalle oli yllättävän hyvä heti alusta alkaen eli päästiin melkein heti hommiin. Tehtiin päädyissä suunnanmuutokset takaosakäännöksien avulla ja jatkettiin pitkäsivu tehden avotaivutusta ensin ravissa ja sitten laukassa. Lopuksi hiottiin vielä laukkaa pääty-ympyrällä ensin väistöjen avulla ja sitten vielä temmonmuutosten. Ponski oli aika super.


Senverran saatiin hikeä pintaan, että pesin letkulla koko otuksen läpi. Mentiin vielä leikkaamaan nurmikkoa tallin pihasta ja nenä ei meinannut millään enään nousta seisovasta pöydästä kun sinne jo päästiin. No siinä sitten kuivateltiin ja kasvatettiin jo valmiiksi isoa mahaa. Taitaa löytää syksyllä lihapullan laitumelta hevosen sijaan...

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva!
  En tiedä olenko jo sinulle ilmottanut, mutta minulla on blogissani meneillään arvonta tekstissä 66 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen on niin taitava poseeraamaan :) Joo olenkin jo osallistunut :p

   Poista