torstai 3. toukokuuta 2012

Vappu ja muuta sälää

Vappu oli ja meni. Kaverin kanssa saimme kuningasidean pukeutua ratsastajiksi ja lähteä järkyttämään porukkaa kirkkopuistoon. ( Paikka jossa jkl teinit ym hörhöt juhlivat) Oli kyllä ihan hauskaa ja mielenkiintoisia tarjouksia tuli vastaan. Tarjouduttiin olemaan hevonen ja piiskaa olisi kuulemma pitäny saada. Tyydytiin tälläkertaa vaan nauramaan.


Ponin vappu sujui talutusharjoitusten parissa. Oli onnistunut pudottamaan toisen etukengän, joten mitään rankkaa ei viitsitty tehdä. Hienosti opeteltiin uusi temppu eli kumartaminen ja pitäisi ottaa siitä videoo tänne. Perus seuraamiset vapaana ja väistöt sujuvat jo tosi mallikkaasti. Uskaltauduin jopa kokeilemaan ratsastamista pelkällä kaulanarulla ja meni yllättävän hyvin! Aluksi oli pientä haparointia, mutta loppua kohden tosi jees. Harmi etten kuvia saanut.


Pakko hehkuttaa vielä meidän Vikkeä! Siitä on tullut niin hieno vauva ettei mitään rajaa. Laukat nousevat melkein itsestään, väistöt ja jopa avot ovat lähteneet sujumaan ja poni hakee ajoittain jo oikeinpäin. Kivaa huomata ettei ole tehnyt turhaa työtä, mutta kuvat puhukoon puolestaan.Huomenna Kalle pääsee pitkästä aikaa hyppäämään eli luvassa on estepainotteinen postaus.


2 kommenttia:

 1. Ahahah, loistava idea tuo kaupungille lähteminen noissa vaatteissa :D
  Itse vain tylsästi menin vappuna ihan farkuilla ja nahkatakilla, olisinpa keksinyt jotain luovempaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan ens vappuna ratsastuskamppeita. Voin luvata että herättää huomiota :D

   Poista