perjantai 18. toukokuuta 2012

Pomppufiilis

Voi ponin ilmettä kun se tajusi miten mamma kantaa esteitä kentälle! Kalle käveli korvat hörössä mun perässä tökkien samalla turvalla selkään. Meinas ihan naurattaa kun toinen oli niin innoissaan jo siinä vaiheessa.Otin tosi perusteellisen alkuverkan. Pitkästä aikaa esteverkkaan eksyi pohkeenväistöt ja innostuin jopa ottamaan laukat esteistunnassa. Verkkahyppyinä tulin sarjaa jossa oli a-osana puomi ja b-osana portti. Hyppelöiden pääideana oli laukanvaihdot ja yksittäiset lähestymiset "alastomalle" okserille. Sanotaanko näin, että poni oli lievästi sanottuna innokas :D Ei oikein ollut sanomista vauhtiin, mutta ponnistuspaikat tuli kuitenkin tosi kivasti. Esteet oli aikalailla samoissa korkeuksissa kun tulevissa kisoissa. Loppuun tultiin kuitenkin yksi 100cm hyppy punaiselle pystylle.
100cm

Kisoihin lähdetään siis hyvillä fiiliksillä. On mukavaa ratsastaa hevosta, joka selkeesti nauttii siitä mitä tehdään. Tavoitteena on molemmista luokista siistit ja mahdollisesti puhtaat radat. Ruusukkeenkiilto silmissä en lähde ratsastamaan, mutta tunnetusti poni syttyy kisapaikalla. Lähdetään nyt nauttimaan ja järkyttämään tätejä kun hännätön ravurinraato iskee jälleen ;)

4 kommenttia:

  1. miksi se muuten on hännätön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kallen emä astui ponin hännän päälle kun oli varsa. Meni ilmeisesti jonkinasteiseen kuolioon, ettei enää kasva. Eläinlääkäri kuitenkin todennut vaarattomaksi eikä se oo ollut kun lähinnä kosmeettinen haitta :)

      Poista