keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vikkefiilistelyä

Tänään piti olla estepäivä, mutta poni saikin vapaan ja hyppään vasta perjantaina.  Meillä on estekisat 26.5 killerillä ja näillänäkymin hypätään seura 80cm ja alue 90cm. Jos bongaatte meidät siellä saa tulla moikkaamaan :)


Tuli eksyttyä sitten vauvaponin kyytiin. Oli yllättävän mukava ja rento alusta alkaen. Tehtiin ihan perusjuttuja ja työstettiin parit käyntiväistöt. Oikea kierros on edelleen hieman hankala varsinkin laukassa, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa. Loppuravejen aikana naapurin koira tuli taas vaihteeksi haukkumaan kentän vierelle ja Vikke otti siitä kiksejä. Tulipa maistettua pitkästä aikaa hiekkaa, mutta mustelmalla säästyttiin. Väliepisodin jälkeen sain mentyä rauhassa loppuun asti.
 

Hups

Hassua kun oon maailman suokkikielteisin ihminen, mutta tykkään tästä pikkuotuksesta ihan hirveesti. Vikke on ihan vastakohta kaikille muille suokeille jolla oon menny. Pyritään ite eteen eikä roikuta kädellä etupainoisena. Okei en yleistä, että kaikki suomipollet olisi tollaisia, mutta kaikki jotka ovat mun kohdalle sattuneet ovat olleet juuri tota luokkaa.  Ehkä mun käsitys suomenhevosista rupee pikkuhiljaa muuttumaan positiivisempaan suuntaan :)

4 kommenttia:

 1. voi että miten kiva blogi!! :) ihme etten oo ennen tänne eksyny! rupesin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, hienoa että myös sinun käsitys suokeista alkaa muokkatua. Aivan samoin on käymässä minulle suokkien kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi ei mikä meitä vaivaa :D eivaa parempi näinpäin :)

   Poista