torstai 9. elokuuta 2012

5.8 Seuranmestaruudet Killerin kilpatallilla

Anteeksi kun kisapostaus on näin paljon myöhässä. Olen pitkittänyt kuvien toivossa, mutta ne eivät ole vieläkään ilmestynyt nettiin enkä jaksa enään odottaa.

80/90cm pidin meille helppona luokkana ja se olikin sitä ennen uusinnan viimeistä okseria. Ratsastin omasta mielestäni siistin perusradan ja uusinnassa lähdin kokeilemaan riskillä miten poni kääntyy. Viimeisen linjan valkoiselta pystyltä okserille piti olla helppo ja mahdollinen, mutta siinä paineen alla unohdin kokonaan pitää pohkeet kiinni. Poni sanoi ähäkutti ja kuski huomasi nauravansa maassa. Hylkyhän sieltä tuli, mutta hyvä lähteä kokeilemaan seuraluokassa miten uskaltaa kääntää kun taas teknisesti vaikeammissa alueluokissa on hyvä ottaa varmanpäälle. Nyt kuski muistaa pitää pohkeet jatkossa kiinni!

 Verkkaa maneesissa

100cm otettiin sitten varmanpäälle. Ratsastin hyvät pitkät tiet ja video kertokoon loput. Olen itse ainakin tosi tyytyväinen muutamaa hassua lähestymistä oksereille lukuunottamatta.  Kyseessä oli kuitenkin vasta meidän toinen metri joten puhtaaseen rataan sain olla tyytyväinen! Ruusukkeet jätettiin tälläkertaa muille :)


Kalle rokotettiin eilen, joten huilitaan loppuviikko. Ensi viikonloppuna olisi seurakoulukisat kohtalaisen ajomatkan päässä, joten voi olla että team ravuri suuntaa seuraavaksi sinne rämpimään Helppo B: Kn.specialin läpi. Tavoitteena olisi huimat 55% kun kauden ekat koulukisat kuitenkin kyseessä.

100cm radalta. Kuvasta kiitos Iida-Maria Ikkala!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti