keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kati Rahikkalan kenttävalmennus Keuruulla

Sain viime viikolla villin idean lähteä hyppäämään Kallella maastoesteitä. Sopivasti oli valmennuskin tulossa, joten ilmoittauduin siihen hetken mielijohteesta mukaan. Halusin sellaiseen aloittelijaryhmään ja tänään sitten käytiin kokeilemassa miten homma toimii. En voi sanoa muutakun mulla on paras poni

Verkkaesteenä oli huilu ja ison näköinen tukkiokseri. Huilu meni yli ilman minkäänlaisia ongelmia mutta okserille tuli pari kieltoa kun kuskia rupesi jännittämään. Lopulta mentiin hienosti yli ja päästiin siirtymään radalle.
 Portaat ylöspäin

Radalta löytyi esteitä risuaidasta portaisiin ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Jokaiselta esteeltä en julkaisukelposia videoita saanut, mutta meni kyllä tosi hyvin siihen nähden ettei Kalle ole koskaan ennen kunnon maastoesteitä hypännyt. Radalla otettiin yksi kielto allaolevalle punaiselle okserille, mutta tultiin sille turhan löysästi. Tokalla yrityksellä meni nätisti yli.

 

Olihan se outoa hypätä rataesteisiin tottuneena kiinteitä maastoesteitä, mutta äkkiä silmä kyllä tottui. Esteet vaan näyttivät paljon isommilta kokoonsa nähden ja varsinkin allaoleva linja näytti aika pelottavalta :D Poni onneksi hoti homman kiltisti kotiin.


Valmennuksesta jäi kyllä ylipäätään tosi hyvä maku suuhun ja saatiin positiivista palautetta. Kalle on kuulemma hyvänmallinen lämppäriksi ja sillä on parempi lihaskunto kun monella ratsusukuisella hevosella. Ponin super asenne hyppäämistä kohtaan sai myös paljon kehua ja kuulemma pitäisi syyskuun kenttäkisoihin tulla ihan ehdottomasti. Se jää nähtäväksi ;)


3 kommenttia:

  1. http://sparkling-rainbowchild.blogspot.fi/2012/08/kuvailut-ja-versatile-blogger-award.html

    Tuolla lopussa tuollainen haaste! :)

    VastaaPoista