torstai 2. elokuuta 2012

Videonpätkä tiistailta

Hypättiin tiistaina pitäen silmällä viikonlopun seuranmestaruuksia. Muistin, että meillä olisi ollut kotona 4 paria ehjiä tolppia, mutta niitä olikin vain kolme joten alkuperäinen tehtäväsuunnitelma ei onnistunutkaan. Rakensin kuitenkin videolla näkyvän tehtävän siitä kalustosta mitä löytyi.

Kalle oli ihan super hyvä! Aloitettiin hyppääminen ristikoilla ja esteet nousivat lopulta aina 100cm asti. Kiltisti hyppäsi niin läheltä kuin kaukaakin ja koko tunnin aikana tuli vain yksi pudotus joka näkyy allaolevassa videossa. Syynä oli löysähkö väärä laukka, mutta saatiin kuitenkin loppuun vielä koko tehtävä puhtaasti läpi. Ilmoittauduin nyt sitten 80/90cm ja 100cm hyvinsujuneiden treenejen ansioista. Mennään toi isompi luokka ihan vaan kokemuksen kannalta, eikä oteta siitä mitään suurempaa stressiä :)

Esteet 100cm

Tänään ajattelin olla hurja ja laittaa ponille kanget suuhun! Jos saan vuokraajan mukaan tallille kuvaamaan niin voi olla, että tännekkin ilmestyy materiaalia siitä mitä Kalle kangista tuumailee.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Katoin, että onko Kallella välillä 3-tahtinen laukka? Jos ei niin ainakin minusta superhyvä nelitahtiseksi :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kallella on ajoittain kolmitahtinen laukka kun asiaan keskittymällä keskitytään. Varsinkin estetehtävien tiimellyksessä laukan laatu kärsii kun keskitytään esteistä ylipääsemiseen. Pikkuhiljaa hyvä tulee :)

      Poista