maanantai 7. toukokuuta 2012

Jumppailua

Luin ennen tallille menoa vanhojen kouluohjelmien kommentteja. Kiinnitin huomioita epäkohtiin, joten tänään lähdimme purkamaan niitä ongelmia naapurin kentälle. Kalle kuitenkin astui matkalla kiven päälle ja ontui pari askelta. Sen jälkeen oli normaali, mutta kentällä vaikutti epäpuhtaalta. Tulin alas ja tarkistin jalat eikä mitään löytynyt. Juoksutin vielä muutaman kierroksen reippaasti eteen ja epäpuhtautta ei enään näkynyt. Nousin takaisin selkään ja poni tuntui ihan normaalilta. En tiedä mikä sille tuli, mutta otettiin varmuuden vuoksi suht rauhallisesti. Mentiin nopeasti kaikki askellajit läpi venytellen eteenalas. Kalle oli tosi hyvä!






Viken omistaja ei pääsyt tallille, joten eksyin vielä junnunkin selkään. Mentiin taas ilman satulaa, koska ponille ei ole sopivaa satulaa ja ilman meneminen aiheuttaa vähemmän vahinkoa kun huonolla meneminen. Tehtiin tosi perusjuttuja eli kaikki askellajit läpi ja muutamat väistöt. Pieni otus oli oikein fiksusti ja osoitti miten hieno osaa olla jos vaan viitsii keskittyä :)



Huomenna ponilla on näillä näkymin vapaapäivä, koska minulla on pääsykokeet! Toivottavasti se koulupaikka sieltä irtoaa.

2 kommenttia: